Custom css in additional css not working on pages

This topic has 4 replies, 2 voices, and was last updated 1 years, 6 months ago ago by Rose Tyler

  • Avatar: marquand
    marquand
    Participant
    December 2, 2022 at 10:25

    Hi there, I’ve added some css to hide certain elements on pages but it doesn’t seem to work. I know it’s the right code as it works if I use it on web developer in Firefox.

    I’ve added the details in the Private area.

    Thank you for your help.

    Please, contact administrator
    for this information.
    3 Answers
    Avatar: Rose Tyler
    Rose Tyler
    Support staff
    December 2, 2022 at 14:11

    Hello,

    Please provide screenshots for a better understanding of what exactly you want to hide.
    Also, provide temporary wp-admin access.

    Regards

    Avatar: marquand
    marquand
    Participant
    December 2, 2022 at 15:32

    I’ve added the required details on the private content area.

    Thanks

    Please contact administrator
    for this information.
    Avatar: Rose Tyler
    Rose Tyler
    Support staff
    December 2, 2022 at 16:08

    Hello,

    As we can see, the situation is independent of our theme. The mentioned code does not work because of the iframe.
    We would recommend you contact the authors of that form and ask for assistance from their side.

    Regards

  • Viewing 4 results - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.Log in/Sign up

We're using our own and third-party cookies to improve your experience and our website. Keep on browsing to accept our cookie policy.