Hey ;) have few issues if u can help thank you!

This topic has 6 replies, 2 voices, and was last updated 1 years, 7 months ago ago by Awais Ahmed

  • Avatar: Tal
    Tal
    Participant
    July 29, 2022 at 19:43

    hey 🙂
    have few problems:
    https://prnt.sc/w53urthI1ihU
    here how can i add options like age,falvor,type and etc
    now its shows me only brand and price filtering

    here my Product features:
    https://prnt.sc/KxGK1_Y1QaEx

    here my widges:
    https://prnt.sc/QYAdwaVYITFP

    what i need to change or add? and also at the xstores customizer ?

    and how to add sub catagories to each main catagory shop page at the right side of the site like here:
    https://prnt.sc/RBnJ1AbWCRNi

    also have bug with the price filters “reset” button
    when i push reset its move me to bugged site like here:
    https://prnt.sc/sj2-lVKEwACn
    https://prnt.sc/ZnUjld15KLZV

    and is that possible and what plugin u recommend for login/regsiter with SMS verifction insted of password?

    thank you very much!

    Please, contact administrator
    for this information.
    5 Answers
    Avatar: Awais Ahmed
    Awais Ahmed
    Participant
    July 30, 2022 at 09:19

    Hello, @Tal,

    1. I have debugged your site now and found the cause of the issue, Actually, the filter is working fine on your site but it has been hidden on your site using the hidden class and that might be because of any third-party plugin conflict.

    Please check your site screenshot: https://postimg.cc/gxh00yNh

    And I have tested the same filter on my test site and it is working perfectly fine for me without any hidden class: https://postimg.cc/H8JghHNM

    That is the main issue, so you have to try to disable all the third-party plugins (including cache plugins), that does not come bundled with XStore https://xstore.helpscoutdocs.com/article/36-included-plugins , clear the cache of the browser, and check then. Maybe one of the additional plugins is a reason for the problem.

    If the issue still persists then please keep the plugins disabled and let us know I will debug in deep to find the cause of the issue and also your permission to debug your site which includes deactivating all the third-party plugins and on-site Customziation as well.

    Note: Please take a complete backup of your site first, before going to disabling the plugins to avoid any inconvenience.

    2. Your issue has been solved, I have set the Shop/Category page layout as a sidebar from XStore >> Theme Settings >> WooCommerce >> Shop >> Shop Page Layout: https://postimg.cc/rDhLMDL4 and then set the Filter from Appearance >> Widgets >> Shop SIdebar: https://postimg.cc/kBTnX1QD so now it is showing the sub-categories on your site in the sidebar: https://postimg.cc/wR3w5jGC

    3. Try to disable all the third-party plugins (including cache plugins), that does not come bundled with XStore https://xstore.helpscoutdocs.com/article/36-included-plugins , clear the cache of the browser, and check then. Maybe one of the additional plugins is a reason for the problem.

    If the issue still persists then please keep the plugins disabled and let us know I will debug in deep to find the cause of the issue and also your permission to debug your site which includes deactivating all the third-party plugins and on-site Customziation as well.

    Note: Please take a complete backup of your site first, before going to disabling the plugins to avoid any inconvenience.

    Regards 8Themes Team.

    Avatar: Tal
    Tal
    Participant
    August 21, 2022 at 11:12

    about yours topic filters problem
    “1. I have debugged your site now and found the cause of the issue, Actually, the filter is working fine on your site but it has been hidden on your site using the hidden class and that might be because of any third-party plugin conflict.

    Please check your site screenshot: https://postimg.cc/gxh00yNh?

    hey 🙂
    okay i already back up my site so u can run ur debug of the filters feutures area problem.
    i already finised the dog-dray dog food catagory feutures so u can check if its works on it

    thank you!

    Please contact administrator
    for this information.
    Avatar: Awais Ahmed
    Awais Ahmed
    Participant
    August 22, 2022 at 07:33

    Hello, @Tal,

    Thanks for the access. I have checked your issue in depth and found that the issue is not coming from our theme. I installed and activated the “Storefront” theme on your site and set the filters and found the same issue. The thing is that there is something wrong with WooCommerce and you have to contact the WooCommerce plugin support in order to solve your issue. Once it will work fine with the storefront theme it will work fine with our theme too.

    I have made a video for you kindly watch it complete: https://streamable.com/5umhxs

    Regards 8Themes Team.

    Avatar: Tal
    Tal
    Participant
    August 22, 2022 at 08:18

    hey,
    okay its wierd i will send woocommerce a message.

    1.another problem if u can solve
    here : https://prnt.sc/9YikDQhISYcd
    before the problem when i clicked the photo its opend in mini window with X option at the desktop and mobile . not its do nothing.

    2.second problem
    here: https://prnt.sc/Cc5SY5lmGum2
    first how can i edit this menu and the catagorys order.
    second how can i add icons on each catagory like on pic i share

    3.third problem
    here: https://prnt.sc/TxtRNR0OweFY
    how can i solve this problem that the red and green labels is on the catagory menu and not behind it

    4.fourd problem
    here: https://prnt.sc/hSA5B3ZotEc9
    how can i change the color of the add to cart to red color
    and how can i add “add to wishlist” on the quick view to?

    thank you 🙂

    Avatar: Awais Ahmed
    Awais Ahmed
    Participant
    August 22, 2022 at 10:17

    Hello, @Tal,

    1- Please try to disable all the third-party plugins (including cache plugins), that does not come bundled with XStore https://xstore.helpscoutdocs.com/article/36-included-plugins , clear the cache of the browser, and check then. Maybe one of the additional plugins is a reason for the problem.

    And if the issue will still persists then please remain all the third-party plugins deactivated on your site and provide me the permission to debug your site which includes deactivating all the third-party plugins and on-site Customization as well so that I will check and assist you accordingly.

    WP Admin URL:
    WP Admin Username:
    WP Admin Password:

    Note: Please take the complete backup of your site first.

    2- Actually, in the mobile menu you can only show the category or a menu only there is no option in this if you choose a category it will show auto and you cannot change it. But if you choose a menu to show in extra tab from the theme options like this: https://postimg.cc/7JHTfNsC then you can select a different menu there and you can edit/create a new menu for this from the Appearance >> Menus and set the menu items in it as per you need.
    and sorry to say, that there is no option in the theme to set the icon at the category.

    3- Your issue is resolved now, kindly check back to your site after clearing the browser cache. See the image to know I solve your issue: https://postimg.cc/5Yg8qtRk Here is the resulting image: https://postimg.cc/xXjDtp8x

    4 a- Issue resolved now the add to cart button is now appearing on the red background see image: https://postimg.cc/hzMcDFXd please check back to your site after clearing the browser cache.

    4 b- Same as for Point NO 1.

    Regards 8Themes Team.

  • Viewing 6 results - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.Log in/Sign up

We're using our own and third-party cookies to improve your experience and our website. Keep on browsing to accept our cookie policy.