Header Builder doesn’t allow to modify the default Header

This topic has 6 replies, 2 voices, and was last updated 2 years ago ago by Awais Ahmed

  • Avatar: David
    David
    Participant
    July 4, 2022 at 06:26

    I am trying to modify the header but after I modified the header it seems that the changes are not performed.

    Please, contact administrator
    for this information.
    5 Answers
    Avatar: Awais Ahmed
    Awais Ahmed
    Participant
    July 4, 2022 at 06:47

    Hello, @David,

    Because you edit the default header instead of editing the home page header (this demo uses the Multiple Headers options https://youtu.be/BpeXfzNwkOc ). Or go to Header builder > Multiple headers and remove the home page header to use the default header for all the pages.

    Regards 8Themes Team.

    Avatar: David
    David
    Participant
    July 6, 2022 at 04:30

    Thank you very much for your response.
    I understand the reason why the default header is shown but I need the steps to delete the default header and then create my custom menu. I tried to delete the default but there isn’t any button or option that allows that.

    Avatar: Awais Ahmed
    Awais Ahmed
    Participant
    July 6, 2022 at 05:50

    Hello, @David,

    Here are the videos for a better reference to understand the headers and menus.

    1, Create Menu: https://www.youtube.com/watch?v=OnxkixHtVLI&list=PLMqMSqDgPNmCCyem_z9l2ZJ1owQUaFCE3&index=7

    2, Multiple Headers: https://www.youtube.com/watch?v=BpeXfzNwkOc&t=10s

    3, Default Header and Header builder: https://www.youtube.com/watch?v=RbdKjQrFnO4

    Regards 8Themes Team.

    Avatar: David
    David
    Participant
    July 8, 2022 at 06:28

    thank you very much for your steps.

    I had to delete all the Headers. Now it is almost ready but I have a follow-up question:

    Why the color of the main header is not changing to the color I am selecting? for some reason, it still showing the default color

    https://socialverde.com/enercomtest/

    Avatar: Awais Ahmed
    Awais Ahmed
    Participant
    July 8, 2022 at 06:46

    Hello, @David,

    It looks like a cache problem. Do you use a cache plugin? Temporary disable it or clear all cache including a cache of the browser.

    If still the issue will persist then please share your site WP-Admin URL and Credentials with us in a private content area so that we will check it for you on your site and help you out.

    Regards 8Themes Team.

  • Viewing 6 results - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.Log in/Sign up

We're using our own and third-party cookies to improve your experience and our website. Keep on browsing to accept our cookie policy.