A problem with displaying products “ajax”

This topic has 6 replies, 2 voices, and was last updated 1 years, 3 months ago ago by Tony Rodriguez

  • Avatar: Roland
    Roland
    Participant
    February 21, 2023 at 19:28

    Hello. I’m having a problem displaying products after clicking the right arrow on a shop page. Perhaps the reason is that “ajax” appears in the browser line.
    I installed the Woo Infinite Scroll plugin, but it didn’t work correctly, so I uninstalled it, then restored the backup, but it didn’t help.
    Please help fix the problem.
    https://rborod.in/kita
    https://rborod.in/k57c

    5 Answers
    Avatar: Tony Rodriguez
    Tony Rodriguez
    Support staff
    February 22, 2023 at 06:17

    Hello, @Roland,

    We suggest disabling all third-party plugins (including cache plugins) that do not come bundled with XStore (https://xstore.helpscoutdocs.com/article/36-included-plugins), clearing the cache of the browser, and then checking again. It is possible that one of the additional plugins is causing the issue.

    If the issue persists, please keep all third-party plugins deactivated on your site and grant permission to debug your site, which includes deactivating all third-party plugins and on-site Customization. This will allow us to investigate and assist you accordingly.

    Please note that you should take a complete backup of your site before proceeding.

    In addition, please provide your site’s WP Admin URL and credentials in the private content area of this topic, so that we can look into it further:

    WP Admin URL:
    WP Admin Username:
    WP Admin Password:

    Thank you for your cooperation.

    Best Regards,
    8Theme’s Team

    Avatar: Roland
    Roland
    Participant
    February 22, 2023 at 08:44

    I’ve tried disabling and enabling third-party plugins and clearing the browser cache, it doesn’t help. Anyway, when you select 5 columns grid or 6 columns grid and click the next page selection arrow, I see broken page. The site (https://data.rborod.in/) has one more problem, it is veeery slow while the site https://boonhalo.com/ which is on the same server is much faster.
    Website https://data.rborod.in/ has been backed up.

    Please contact administrator
    for this information.
    Avatar: Tony Rodriguez
    Tony Rodriguez
    Support staff
    February 22, 2023 at 12:49

    Hello, @Roland,

    1. We have tested your site in incognito mode and it is functioning properly. Both the 5 Column and 6 Column Grids are working correctly, as is the pagination. I have recorded a video of the test for your review. Please view it here: https://www.veed.io/view/104e6350-aca3-4b37-bf88-61e481b36b70?sharingWidget=true&panel=share & https://www.veed.io/view/816fc747-d114-4823-a2c0-108b9c03d033?sharingWidget=true&panel=share

    2. We have tested your website on GTMatrix and the results are not satisfactory. You can view the report here: https://gtmetrix.com/reports/data.rborod.in/62h4psS9/. We suggest that you take the necessary steps to address the issues highlighted by GTMatrix, which can be found here: https://postimg.cc/yD8tkVk2.

    We recommend that you contact your hosting provider to improve your server performance and delete any unnecessary themes, plugins, content, and media from your website. Additionally, please refer to our theme documentation here for instructions on how to speed up your website: https://xstore.helpscoutdocs.com/article/100-how-to-speed-up-my-website & https://xstore.helpscoutdocs.com/article/128-how-to-improve-wp-rocket-settings-with-xstore.

    We hope this information is helpful.

    Best Regards,
    8Theme’s Team

    Avatar: Roland
    Roland
    Participant
    February 22, 2023 at 16:34

    Thank you for the answer. I’ll follow your recommendations. I would show you that glitch, it presents. Please correct it.

    https://www.veed.io/view/e934afb1-b094-4c61-91f7-505bacd1b485?panel=share

    Avatar: Tony Rodriguez
    Tony Rodriguez
    Support staff
    February 22, 2023 at 18:09

    Hello @Roland,

    We have tested your site again following your video and it is still functioning properly. We have recorded a new video for you, which can be viewed here: https://www.veed.io/view/23885f1d-a8ca-4161-9d87-4f9b1d507d3c?sharingWidget=true&panel=share. We suggest that you clear your browser cache and check your site again.

    Best Regards,
    8Theme’s Team

  • Viewing 6 results - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.Log in/Sign up

We're using our own and third-party cookies to improve your experience and our website. Keep on browsing to accept our cookie policy.