XStore’s Slider Element for Elementor not working

This topic has 5 replies, 3 voices, and was last updated 3 months ago ago by Andrew Mitchell

  • Avatar: Jordan
    Jordan
    Participant
    October 10, 2022 at 13:19

    Hello, I have a problem with the Slider Element for Elementor. The element is provided by xStore theme.
    The element is not working properly.
    I have two slides with different pictures set for them, but on both slides its showing me the same picture.
    On the element there is a label deprecated which i don’t really know what means and if this could be the issue.
    Need some help for fixing this issue.
    Thanks in advance!

    Please, contact administrator
    for this information.
    4 Answers
    Avatar: Tony Rodriguez
    Tony Rodriguez
    Support staff
    October 11, 2022 at 06:07

    Hello, @Jordan,

    I have just checked your site now and it is working perfectly fine at my end please see these screenshots:

    https://postimg.cc/5HTf5WVV
    https://postimg.cc/R6t4XpSn

    So it must be the cache issue at your end nothing else, please try to clear the cache and check back.

    Regards 8Themes Team.

    Avatar: Jordan
    Jordan
    Participant
    October 20, 2022 at 12:54

    The problem is that it is showing only when admin is logged in.
    I cleared all the cache, even disabled the cache plugin for a while, cleared all the browser cache, tried to check the website from different device that hasn’t opened the website before but when u are not logged in as an administrator it is showing only the first picture as a slider 1 and slider 2 it is now changing to second picture. I can see the animation for changing from slider 1 to slider 2 but the picture is not changing.

    Avatar: Tony Rodriguez
    Tony Rodriguez
    Support staff
    October 21, 2022 at 05:29

    Hello, @Jordan,

    I have checked your site again now on Incognito mode without Logged in and it is still working perfectly fine for me, I have captured the video for you: https://www.veed.io/view/8cd116d5-bb68-4eff-9491-6b258647814f?sharingWidget=true

    It is surely the cache issue at your end nothing else.

    Regards 8Themes Team.

    Avatar: Andrew Mitchell
    Andrew Mitchell
    Support staff
    April 23, 2024 at 17:12

    Dear Jordan,

    We trust our theme is enhancing your experience. Taking a brief moment to rate it with a glowing 5 stars on ThemeForest would be immensely appreciated. Your feedback holds significant value for us.

    Click here to rate now: https://themeforest.net/downloads

    Thank you sincerely for your ongoing support!

    Best Regards,
    The 8Theme Team

  • Viewing 5 results - 1 through 5 (of 5 total)

The issue related to '‘xStore’s Slider Element for Elementor not working’' has been successfully resolved, and the topic is now closed for further responses

We're using our own and third-party cookies to improve your experience and our website. Keep on browsing to accept our cookie policy.