Transparent setting is missing in header setting

This topic has 4 replies, 3 voices, and was last updated 1 year, 6 months ago ago by Rose Tyler

  • Avatar: chihao.weng
    howard
    Participant
    August 31, 2022 at 16:49

    I have two site.
    One site has transparent setting for header. Another does not have this setting.

    3 Answers
    Avatar: Awais Ahmed
    Awais Ahmed
    Participant
    September 1, 2022 at 05:31

    Hello, @howard,

    Please try to disable all the third-party plugins (including cache plugins), that does not come bundled with XStore https://xstore.helpscoutdocs.com/article/36-included-plugins , clear the cache of the browser, and check then. Maybe one of the additional plugins is the reason for the problem.

    And if the issue will still persist then please remain all the third-party plugins deactivated on your site and provide me the login access of your site in the below-listed format in the private content area and allow permission to debug your site which includes deactivating all the third-party plugins and on-site Customization as well so that I will check and assist you accordingly.

    WP Admin URL:
    WP Admin Username:
    WP Admin Password:

    Note: Please take the complete backup of your site first.

    Regards 8Themes Team.

    Avatar: chihao.weng
    howard
    Participant
    September 1, 2022 at 09:00

    When I disable “Ultimate Dashboard” plugin, it works again.

    Avatar: Rose Tyler
    Rose Tyler
    Support staff
    September 1, 2022 at 09:50

    Hello,

    Thanks for letting us know.
    Please note that we do not give a guarantee for full theme compatibility with all existing 3rd party plugins.

    Regards

  • Viewing 4 results - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.Log in/Sign up

We're using our own and third-party cookies to improve your experience and our website. Keep on browsing to accept our cookie policy.