Styling website breaks after imported the site

This topic has 7 replies, 4 voices, and was last updated 1 weeks, 5 days ago ago by Andrew Mitchell

  • Avatar: gewoonbovenaan
    gewoonbovenaan
    Participant
    February 23, 2024 at 12:04

    Hi the styling broke when imported the website via wp all import. everything works besides the blocks.

    They look different then on the editor.
    Live: https://gyazo.com/202b8b87224fee24b1668d1eed8179dc
    elementor builder: https://gyazo.com/54189de2e33f93173be0eca3d5240306

    i did all the steps: chache, rewrite css, https: etc.. change and update again. but still dont work out..

    can you please check?

    Please, contact administrator
    for this information.
    6 Answers
    Avatar: Rose Tyler
    Rose Tyler
    Support staff
    February 23, 2024 at 12:41

    Hello, Gewoonbovenaan,

    We appreciate you taking the time to contact us and for sharing the specifics of the challenge you are facing.

    Upon reviewing the situation, we have found that when logged into the site, the homepage functions without any apparent issues. However, the problem becomes evident when accessing the site as an unauthenticated user through an incognito browser window. This suggests that the issue may be related to caching, as the plugin’s cache settings typically do not impact administrative users.

    Please clear and disable all cache, and check the result after that.

    Best Regards,
    8Theme’s Team

    Avatar: gewoonbovenaan
    gewoonbovenaan
    Participant
    February 23, 2024 at 14:25

    i have deleted all caches but that didnt work out..

    Avatar: Justin
    Luca Rossi
    Support staff
    February 23, 2024 at 16:36

    Dear @gewoonbovenaan,

    Greetings from the 8Theme team.

    We are writing to inform you that upon thorough review by our technical staff, we can confirm that the homepage is functioning correctly in both LIVE and Editor Modes. We kindly request that you review the File Uploading section to ensure everything is in order.

    Should you require any further assistance, please do not hesitate to reach out.

    Best Regards,
    The 8Theme Team

    Files is visible for topic creator and
    support staff only.
    Avatar: gewoonbovenaan
    gewoonbovenaan
    Participant
    April 12, 2024 at 08:32

    This problem came back and still occurs. what can i do to solve this? layout breaks on frontend, but in backend it looks fine.
    https://tierformen.eu/

    https://gyazo.com/240efb86d25a65846c73db55752aa199

    please inform

    Content is visible for topic creator and
    support staff only.
    Avatar: Justin
    Luca Rossi
    Support staff
    April 12, 2024 at 10:18

    Hi @gewoonbovenaan,

    We’ve added this missing CSS styles and now the images look good:

    https://prnt.sc/x1a-mZKW0aYf

    Can you please check again?

    Thank you!

    Avatar: Andrew Mitchell
    Andrew Mitchell
    Support staff
    April 12, 2024 at 10:29

    Dear gewoonbovenaan,

    Choosing our theme reflects your commitment to quality, and for that, we’re genuinely grateful. As we constantly strive to elevate your experience, your feedback is an invaluable gift. Could you kindly take a moment to rate our product with 5 stars on ThemeForest?

    Click here to share your insights: https://themeforest.net/downloads

    Your support fuels our journey, and we appreciate it more than words can express.

    Best Regards,
    The 8Theme Team

  • Viewing 7 results - 1 through 7 (of 7 total)

The issue related to '‘styling website breaks after imported the site’' has been successfully resolved, and the topic is now closed for further responses

We're using our own and third-party cookies to improve your experience and our website. Keep on browsing to accept our cookie policy.