Slow website over 10s - by tweedix1 - on WordPress WooCommerce support

This topic has 9 replies, 2 voices, and was last updated 3 years, 7 months ago ago by Olga Barlow

  • Avatar: tweedix1
    tweedix1
    Participant
    November 4, 2020 at 15:56

    Hello, i have problem with slow site

    http://prntscr.com/vddc5w

    can you check please

    http://prntscr.com/vddcqa

    Please, contact administrator
    for this information.
    8 Answers
    Avatar: Olga Barlow
    Olga Barlow
    Support staff
    November 4, 2020 at 18:47

    Hello,

    We can’t log in to your Dashboard http://prntscr.com/vdh49a
    Could you, please, provide us with correct access?

    Regards

    Avatar: tweedix1
    tweedix1
    Participant
    November 4, 2020 at 20:57

    Tray again ..

    Please contact administrator
    for this information.
    Avatar: Olga Barlow
    Olga Barlow
    Support staff
    November 5, 2020 at 11:45

    Hello,

    We have updated theme to the latest version, set all the possible speed optimization settings in our theme. Speed result is the following http://prntscr.com/vdxp6p https://tools.pingdom.com/#5d66003544000000

    Read here about cart fragments and how to disable it if you decide to do this https://www.webnots.com/fix-slow-page-loading-with-woocommerce-wc-ajaxget_refreshed_fragments/

    Regards

    Avatar: tweedix1
    tweedix1
    Participant
    November 6, 2020 at 13:49

    Thanks

    You can tell me what you did on the website

    I have bought your theme several times and not to always write on supoort for website speed

    Avatar: Olga Barlow
    Olga Barlow
    Support staff
    November 6, 2020 at 16:57

    Hello,

    We have made some improvements in the latest version of our theme. So, I just updated theme, then enabled optimization options in the Theme Options > Speed optimization. Set options of the cache plugin (minification, cache).

    Regards

    Avatar: tweedix1
    tweedix1
    Participant
    November 7, 2020 at 23:34

    Thanks

    here is another problem ….on all phones ios and android in chrome browser menu not working

    Before your change, this worked

    Avatar: tweedix1
    tweedix1
    Participant
    November 9, 2020 at 10:56

    http://prntscr.com/vg0bsd

    Footer on home page not working (only on main language)

    i didn’t change anything on site

    Avatar: Olga Barlow
    Olga Barlow
    Support staff
    November 9, 2020 at 17:21

    Hello,

    1) We checked your mobile menu and don’t see the issue https://gyazo.com/9be8078fc0f8842c60b91ae300ac2ead

    2) Footer. Do you use the Object cache? Try to disable it in the cache plugin settings and check the footer again after that.

    Regards

  • Viewing 9 results - 1 through 9 (of 9 total)

You must be logged in to reply to this topic.Log in/Sign up

We're using our own and third-party cookies to improve your experience and our website. Keep on browsing to accept our cookie policy.