Single product page image not showing correctly

This topic has 11 replies, 3 voices, and was last updated 2 years, 3 months ago ago by Rose Tyler

  • Avatar: Kre8
    Kre8
    Participant
    September 28, 2021 at 13:21

    Hi I am building a website with the xstore theme but the product image is not loading correctly, the bottom of the images are being cut off by the thumbnail caracelfault

    Please, contact administrator
    for this information.
    10 Answers
    Avatar: Olga Barlow
    Olga Barlow
    Support staff
    September 28, 2021 at 17:48

    Hello,

    Keep Product Gallery Slider Auto-Height option disabled https://prnt.sc/1tyw3jw and check now.

    Regards

    Avatar: Kre8
    Kre8
    Participant
    October 3, 2021 at 19:33

    gap

    Please contact administrator
    for this information.
    Avatar: Olga Barlow
    Olga Barlow
    Support staff
    October 4, 2021 at 15:08

    Hello,

    Provide us with FTP access to your site to check the issue with the image if you want to use Auto height opton.

    Regards

    Avatar: Kre8
    Kre8
    Participant
    October 4, 2021 at 17:16

    please find attached

    Please contact administrator
    for this information.
    Avatar: Olga Barlow
    Olga Barlow
    Support staff
    October 5, 2021 at 10:27

    Hello,

    Thank you. I passed issue to our developers. I’ll inform you once they fix the problem.

    Regards

    Avatar: Kre8
    Kre8
    Participant
    October 12, 2021 at 09:45

    nothing has been fixed yet, is there a problem?

    Avatar: Olga Barlow
    Olga Barlow
    Support staff
    October 13, 2021 at 08:57

    Hello,

    Take our apologies for the delay. Our developers have a lot of requests these days and they have not fixed the mentioned issue with the auto-height yet. I’ll do my best to speed them up.
    Sorry for this inconvenience.

    Regards

    Avatar: Olga Barlow
    Olga Barlow
    Support staff
    October 13, 2021 at 15:04

    Hello,

    I see that you use Cloudflare CDN because we don’t see our changes in scripts. Could you, please, log in to your account https://www.mean-t.com/wp-admin/options-general.php?page=cloudflare#/login to allow us to clear the CDN cache when we need that.

    Regards

    Avatar: Kre8
    Kre8
    Participant
    November 7, 2021 at 02:59

    I have now logged in to Cloudflare so I hope you can fix the problem.

    Avatar: Rose Tyler
    Rose Tyler
    Support staff
    November 8, 2021 at 16:46

    Hello,

    Clear cache and check now https://gyazo.com/af1a173cac758f4a4bc2a95710cb1b15

    Regards

  • Viewing 11 results - 1 through 11 (of 11 total)

You must be logged in to reply to this topic.Log in/Sign up

We're using our own and third-party cookies to improve your experience and our website. Keep on browsing to accept our cookie policy.