Product Data Setting's Categories not working

This topic has 9 replies, 2 voices, and was last updated 3 years, 2 months ago ago by Olga Barlow

  • Avatar: Diego
    Diego
    Participant
    April 6, 2021 at 19:01

    Hi, the Product’s Data Setting’s Categories stopped working. No matter which category I select, in the site any product is displayed. Though, in the editor is displayed correctly.

    https://ibb.co/pfQB83S
    https://ibb.co/jb0r23t

    How can I get this to work properly?

    Regards

    8 Answers
    Avatar: Rose Tyler
    Rose Tyler
    Support staff
    April 7, 2021 at 08:33

    Hello,

    Thanks for using our theme.
    Try to disable all the third-party plugins (including cache plugins), that do not come bundled with XStore https://xstore.helpscoutdocs.com/article/36-included-plugins , and check how it works then.
    Let us know the result.

    Regards

    Avatar: Diego
    Diego
    Participant
    April 7, 2021 at 13:38

    Hi,

    Thanks for your prompt reply.
    I did deactivate all plugins not bundled with XStore (except for WPML, which is necessary since I am working with two more translated pages), but nothing changed.

    Regards

    Avatar: Olga Barlow
    Olga Barlow
    Support staff
    April 7, 2021 at 17:40

    Hello,

    Provide us with temporary WP Dashboard and FTP access. Do you have this issue on the home page, right?

    Regards

    Avatar: Diego
    Diego
    Participant
    April 12, 2021 at 14:34

    Hi,

    Thanks for your reply.

    Yes, it is happening on the home page. In fact, we are using the Pruducts widget only in the home page.

    Here I provide you with FTP and WP access.

    Regards

    Please contact administrator
    for this information.
    Avatar: Olga Barlow
    Olga Barlow
    Support staff
    April 12, 2021 at 20:24

    Hello,

    Thank you. I passed the issue to our develoeprs. I’ll inform you once they fix the problem.

    Regards

    Avatar: Olga Barlow
    Olga Barlow
    Support staff
    April 14, 2021 at 10:19

    Hello,

    Check now.

    Regards

    Avatar: Diego
    Diego
    Participant
    April 14, 2021 at 18:37

    Hello

    Works fine now. What was the problem? Maybe next time I can solve it by myself.

    Thanks a lot

    Avatar: Olga Barlow
    Olga Barlow
    Support staff
    April 14, 2021 at 23:16

    Hello,

    You are welcome. It was theme bug and we fixed theme code. Fix will be included in the next theme update.

    Regards

  • Viewing 9 results - 1 through 9 (of 9 total)

You must be logged in to reply to this topic.Log in/Sign up

We're using our own and third-party cookies to improve your experience and our website. Keep on browsing to accept our cookie policy.