Product archive builder always loading when editing predefined template

This topic has 3 replies, 2 voices, and was last updated 1 months, 2 weeks ago ago by Tony Rodriguez

  • Avatar: adrian popa
    Adrian Popa
    Participant
    March 4, 2024 at 19:00

    Hello,

    After activating the Products Archive Builder and loading a template, i can’t edit it because the the left side is stuck on the spinning loading circle.
    Please help.

    Please, contact administrator
    for this information.
    2 Answers
    Avatar: adrian popa
    Adrian Popa
    Participant
    March 4, 2024 at 22:31

    Now all the builders are not working:

    Error: Unexpected token ‘<', "
    “… is not valid JSON

    Avatar: Tony Rodriguez
    Tony Rodriguez
    Support staff
    March 5, 2024 at 06:28

    Hello, @Adrian Popa,

    Thank you for contacting us and for using XStore.

    To address the concern you have encountered with the Elementor plugin, we kindly request that you refer to the official documentation provided by Elementor. The following link will direct you to the relevant guide that outlines the necessary steps to resolve the issue with the widget panel not loading: https://elementor.com/help/elementor-widget-panel-not-loading/

    We hope you find this resource to be valuable and that it effectively assists you in troubleshooting the problem. Should you require any further assistance, please do not hesitate to reach out to us.

    Best regards,
    The 8Theme Team

  • Viewing 3 results - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.Log in/Sign up

We're using our own and third-party cookies to improve your experience and our website. Keep on browsing to accept our cookie policy.