Problem with Redis Object Cache menu breaks

This topic has 10 replies, 2 voices, and was last updated 2 years ago ago by Olga Barlow

  • Avatar: leveltgp
    leveltgp
    Participant
    May 25, 2022 at 05:02

    Hello, I activate the Redis Object Cache plugin for better perfomance and speed on my clients eshop but when the plugin is activated the menu which is made with static block it breaks and it does not look ok so I need to disable the plugin Redis Object Cache. Do you know if your theme / plugins are not compatible with this plugin Redis Object Cache ?
    Thank you very much.

    9 Answers
    Avatar: Olga Barlow
    Olga Barlow
    Support staff
    May 25, 2022 at 20:27

    Hello,

    Could you, please, provide us with WP Dashboard access to your site to check theme settings that you use and plugin settings? We’ll check if it’s possible to make the theme work with that plugin.

    Regards

    Avatar: leveltgp
    leveltgp
    Participant
    May 26, 2022 at 13:22

    Hello I provide you with the access details, can you tell me when you will make the test so I can take a backup for safety?

    Please contact administrator
    for this information.
    Avatar: Olga Barlow
    Olga Barlow
    Support staff
    May 26, 2022 at 16:49

    Hello,

    I don’t see the mentioned plugin in your dashboard. Have you removed that?
    Go to Theme Options > Speed Optimization > disable these 2 options https://prnt.sc/98xZ-Z29wjvo and enable the cache plugin. Check if you have mentioned issue after that.

    Regards

    Avatar: leveltgp
    leveltgp
    Participant
    May 26, 2022 at 17:22

    Hello I activated and setup correctly the plugin and made the settings you told me. The menu it is not a mess but the potitions of menu Icons is not correct it was centered all menu Icons and also the height of sidebar menu get too large in some sections. See my Images included. Can we fix it correctly?
    Thank you very much.
    https://ibb.co/f9k6W1g
    https://ibb.co/D8HRm3d

    Avatar: Olga Barlow
    Olga Barlow
    Support staff
    May 26, 2022 at 17:33

    Hello,

    Check now, please. I have deactivated the following option in the Elementor settings https://prnt.sc/Wpmo-zevO08Q and mega menu styles are ok.

    Regards

    Avatar: leveltgp
    leveltgp
    Participant
    May 26, 2022 at 17:43

    Hello did you disable the Redis plugin? Cause it was disabled. I see now everything is ok thank you very much. I will update you if it will work. Thank you very much.

    Avatar: Olga Barlow
    Olga Barlow
    Support staff
    May 26, 2022 at 18:17

    Hello,

    Enable that and check.

    Regards

    Avatar: leveltgp
    leveltgp
    Participant
    May 26, 2022 at 18:20

    I did enabled it. I think everything is ok for now. Thank you very much.

    Avatar: Olga Barlow
    Olga Barlow
    Support staff
    May 26, 2022 at 19:07

    Hello,

    You are welcome.

    Regards

  • Viewing 10 results - 1 through 10 (of 10 total)

You must be logged in to reply to this topic.Log in/Sign up

We're using our own and third-party cookies to improve your experience and our website. Keep on browsing to accept our cookie policy.