Problem in Elementor, where the Elementor elements are not loaded

This topic has 6 replies, 2 voices, and was last updated 1 months, 4 weeks ago ago by Tony Rodriguez

  • Avatar: zenoshk
    ZEPHYR
    Participant
    May 14, 2024 at 11:58

    Hello team, I have a problem in Elementor, where the Elementor elements are not loaded, but when the XStore Core plugin is disabled, the Elementor elements are loaded normally, and I want to solve this problem. Please and thank you very much

    Please, contact administrator
    for this information.
    5 Answers
    Avatar: Tony Rodriguez
    Tony Rodriguez
    Support staff
    May 14, 2024 at 12:33

    Hello @ZEPHYR,

    Thank you for choosing XStore as your WooCommerce WordPress theme.

    1/ We have checked on our test site, it is working correctly. The issue is only on your site.

    2/ To address the concern you have encountered with the Elementor plugin, we kindly request that you refer to the official documentation provided by Elementor. The following link will direct you to the relevant guide that outlines the necessary steps to resolve the issue with the widget panel not loading: https://elementor.com/help/elementor-widget-panel-not-loading/

    We hope you find this resource to be valuable and that it effectively assists you in troubleshooting the problem.

    Best regards,
    The 8Theme Team

    Avatar: zenoshk
    ZEPHYR
    Participant
    May 14, 2024 at 12:56

    I have done all these solutions offered by Elementor and searched on the basis of the problem on the site and found the problem, It turns out that the problem is with the XStore Core plugin for the theme. Please take a look at the screenshots in private content

    Please contact administrator
    for this information.
    Avatar: Tony Rodriguez
    Tony Rodriguez
    Support staff
    May 14, 2024 at 13:42

    Hello, @ZEPHYR,

    Thank you for your response.

    1/ Please check to activate the XStore parent theme under (Appearance > Themes) on your site.

    2/ We suggest disabling all third-party plugins (including cache plugins) that do not come bundled with XStore (https://xstore.helpscoutdocs.com/article/36-included-plugins ), clearing the cache of the browser, and then checking again. It is possible that one of the additional plugins is causing the issue.

    If the issue still persists, please keep all third-party plugins deactivated on your site and grant permission to debug your site, which includes deactivating all third-party plugins and on-site Customization. This will allow us to investigate and assist you accordingly.

    Please note that you should take a complete backup of your site before proceeding.

    In addition, please provide your site’s WP Admin URL and credentials in the private content area of this topic, so that we can look into it further and help you:

    WP Admin URL:
    WP Admin Username:
    WP Admin Password:

    Thank you for your cooperation and we look forward to hearing from you soon.

    Best Regards,
    8Theme’s Team

    Please contact administrator
    for this information.
    Avatar: zenoshk
    ZEPHYR
    Participant
    May 15, 2024 at 21:08

    Hello, our dear team, I have tried all the suggested solutions, including turning on the XStore main feature, but to no avail. However, only when I disable the XStore Core plugin does Elementor work. Details of experiments and wp access data in the special content Thank you for being so cooperative. Best regards

    Please contact administrator
    for this information.
    Avatar: Tony Rodriguez
    Tony Rodriguez
    Support staff
    May 16, 2024 at 06:32

    Hello, @ZEPHYR,

    Thank you for providing us with the login details necessary to review your site.

    Upon careful examination, we have confirmed that the Elementor plugin is functioning correctly, and we did not encounter any issues. For your reference, we have recorded a demonstration video. Please find the video attached in the private content area.

    It appears that the issue may be related to caching on your end. We kindly ask you to clear all cache and access the site again using a fresh browser session.

    Should you need any further assistance or have additional questions, please feel free to reach out to us.

    Best regards,
    The 8Theme Team

    Please contact administrator
    for this information.
  • Viewing 6 results - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.Log in/Sign up

We're using our own and third-party cookies to improve your experience and our website. Keep on browsing to accept our cookie policy.