MY THEME IS NOT WORKING WITH ELEMENTOR ANYTHING I EDIT and update,it says server error 403

This topic has 4 replies, 3 voices, and was last updated 1 year, 4 months ago ago by Rose Tyler

  • Avatar: hilairesandjo20
    hilairesandjo20
    Participant
    October 12, 2022 at 08:00

    PLEASE MY THEME IS NOT WORKING WITH ELEMENTOR
    ANYTHING I EDIT and update,it says server error 403
    i have done almost everything yet nothing is working.i have cleared all my cookies cashes,browser,even delete WP and instored appresh still yet nothing,i have 2 active license and non is working.whats really happening???
    please hepl asoon as possible.i have to deliver the work in 24 hours now

    Please, contact administrator
    for this information.
    3 Answers
    Avatar: Tony Rodriguez
    Tony Rodriguez
    Support staff
    October 12, 2022 at 08:19

    Hello, @hilairesandjo20,

    This issue is independent of our theme, In order to solve your issue Please read this article –

    https://elementor.com/help/publish-update-button-not-work/#:~:text=403%20error%20when%20attempting%20to,checked%20with%20your%20hosting%20company.

    Regards 8Themes Team.

    Avatar: hilairesandjo20
    hilairesandjo20
    Participant
    October 12, 2022 at 08:32

    sir there’s no security plugin on my WP account.the other license worked properly so why is this one not working ?? please try to look into the matter critically.

    I HAVE TWO LICENSE WHICH THE SECOND ONE I BOUGHT IT YESTEDAY WHICH IS NOT WORKING

    Please contact administrator
    for this information.
    Avatar: Rose Tyler
    Rose Tyler
    Support staff
    October 12, 2022 at 10:08

    Hello @Hilairesandjo20,

    Thanks for the fast reply.
    Please read this topic also – https://www.8theme.com/topic/xstore-403-error-and-the-response-is-not-a-valid-json-response/
    1/ Try to disable all the third-party plugins (including cache plugins), that does not come bundled with XStore https://xstore.helpscoutdocs.com/article/36-included-plugins , clear the cache of the browser, and check then. Maybe one of the additional plugins is the reason for the problem.
    2/ Enable debug mode in WordPress – https://wordpress.org/support/article/debugging-in-wordpress/ to find out what error appears on your site, it will point you in the right direction what needs to be fixed.
    3/ Provide temporary wp-admin access, so we can take a closer look at the situation on your site.
    wp-admin access: Create an account via Dashboard (Users > Add new) with administrator role http://prntscr.com/s3rc9m > provide us with username and password via the Private Content area http://prntscr.com/s5mao7 You can use any email for it.

    Regards

  • Viewing 4 results - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.Log in/Sign up

We're using our own and third-party cookies to improve your experience and our website. Keep on browsing to accept our cookie policy.