My account issue, after log in didn’t show any button to account except usd

This topic has 4 replies, 3 voices, and was last updated 1 year, 2 months ago ago by Rose Tyler

  • 3 Answers
    Avatar: Tony Rodriguez
    Tony Rodriguez
    Support staff
    December 15, 2022 at 06:21

    Hello, @Darul Muqarrabin Malaysia,

    Please try to disable all the third-party plugins (including cache plugins), that does not come bundled with XStore https://xstore.helpscoutdocs.com/article/36-included-plugins , clear the cache of the browser, and check then. Maybe one of the additional plugins is the reason for the problem.

    And if the issue will still persists then please remain all the third-party plugins deactivated on your site and provide me the login access to your site in the below-listed format in the private content area and allow permission to debug your site which includes deactivating all the third-party plugins and on-site Customization as well so that I will check and assist you accordingly.

    WP Admin URL:
    WP Admin Username:
    WP Admin Password:

    Note: Please take the complete backup of your site first.

    Regards 8Themes Team.

    Avatar: Darul Muqarrabin Malaysia
    Darul Muqarrabin Malaysia
    Participant
    December 15, 2022 at 07:53

    This is my credential

    Please contact administrator
    for this information.
    Avatar: Rose Tyler
    Rose Tyler
    Support staff
    December 15, 2022 at 08:37

    Hello,

    Please check now. I’ve changed settings in Theme Options > Header Builder > My account > Select The Menu

    Regards

  • Viewing 4 results - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.Log in/Sign up

We're using our own and third-party cookies to improve your experience and our website. Keep on browsing to accept our cookie policy.