Menu issue after update - by Saleslab - on WordPress WooCommerce support

This topic has 12 replies, 3 voices, and was last updated 2 years, 6 months ago ago by Olga Barlow

  • Avatar: Saleslab
    Saleslab
    Participant
    July 21, 2021 at 19:57

    Hi. Yesterday I updated the Xcore plugin and the theme. Since then I have the desktop and mobile menus messed up. It shows both menus together in both devices.
    Please I need an answer ASAP, my client has just lunched the site a few days ago.

    PD: I´ve had installed the AMP plugin and then deactivated and deleted it. Is it possible that the problem has to do with it?

    11 Answers
    Avatar: Olga Barlow
    Olga Barlow
    Support staff
    July 21, 2021 at 20:24

    Hello,

    Provide WP Dashboard and FTP access to your site to check the issue.

    Regards

    Avatar: Saleslab
    Saleslab
    Participant
    July 21, 2021 at 20:50

    Ok. I dont have FTP access right now. If needed i can ask for it.

    Please contact administrator
    for this information.
    Avatar: Olga Barlow
    Olga Barlow
    Support staff
    July 22, 2021 at 12:55

    Hello,

    Be attentive https://prnt.sc/1ece027

    Regards

    Avatar: Saleslab
    Saleslab
    Participant
    July 23, 2021 at 01:01

    Thx! The menu disposition issue has been solved. Now, theres seems to be a problem with a carrousel that doesnt show like before.

    Please contact administrator
    for this information.
    Avatar: Olga Barlow
    Olga Barlow
    Support staff
    July 23, 2021 at 13:54

    Hello,

    Check now.

    Regards

    Avatar: Saleslab
    Saleslab
    Participant
    July 23, 2021 at 14:29

    Nope. It doesn´t display the images in the set size. They all have the same size and the same configuration but they´re not displaying right. In fact, there are some images in the back of the flipbox that doesn´t show.

    Avatar: Rose Tyler
    Rose Tyler
    Support staff
    July 25, 2021 at 08:53

    Hello,

    Here is what we can see – https://gyazo.com/1fe195b6e42d14bd2db397b233a6cde1
    What exactly is wrong and how should be changed?

    Regards

    Avatar: Saleslab
    Saleslab
    Participant
    July 25, 2021 at 15:37

    Hi!
    Well, first, all the images are in the same size (clearly in the pic that you sent me they´re not, in fact, many images are cut).
    The image in the front should also be in the background of the flipbox with the same size.
    The text frame has to be centered.
    For example, the image in the middle (“Torre de aprendizaje”) is ok in images front and back, but the text frame is not.

    By the way, can i update the theme and core plugin to 8.0.2 and 4.0.2 without having new issues?

    Avatar: Olga Barlow
    Olga Barlow
    Support staff
    July 26, 2021 at 17:29

    Hello,

    Point is that issue is related to Massive addons update and changes that they made. We have contacted them https://codecanyon.net/item/massive-addons-for-visual-composer/14429839/comments?page=117&filter=all#comment_26860161 but get no answer. We tried to fix it using custom styles but it does not help a lot because requires changes from the plugin author site. So, unfortunately, we can do nothing with this.

    Regards

    Avatar: Saleslab
    Saleslab
    Participant
    July 27, 2021 at 00:04

    Ok. I´ll see what i can do, thanks anyway.

    Avatar: Olga Barlow
    Olga Barlow
    Support staff
    July 27, 2021 at 15:21

    Hello,

    You are welcome.

    Regards

  • Viewing 12 results - 1 through 12 (of 12 total)

You must be logged in to reply to this topic.Log in/Sign up

We're using our own and third-party cookies to improve your experience and our website. Keep on browsing to accept our cookie policy.