Ios 14.5 and content flickering/hiding - by fourth-element

This topic has 12 replies, 2 voices, and was last updated 2 years, 9 months ago ago by Olga Barlow

  • Avatar: fourth-element
    fourth-element
    Participant
    May 4, 2021 at 13:37

    Hi,

    Not sure if you’re aware, but on two iphone’s with the latest 14.5 update, the experience on our Royal themed website has degraded. No matter what mobile browser is used, when a user scrolls, elements like the header and product labels and descriptions flicker on and off and disappear. They return when you keep pressure on the scrolling up or down.

    Maybe something to check out?

    11 Answers
    Avatar: Olga Barlow
    Olga Barlow
    Support staff
    May 5, 2021 at 12:28

    Hello,

    Could you, please, provide us with a video of the issue for better understanding?

    Regards

    Avatar: fourth-element
    fourth-element
    Participant
    May 5, 2021 at 12:32

    Hi Olga,

    This video was sent to me from my managers friend, it’s an iPhone 12

    Please let me know if you cannot access it

    Please contact administrator
    for this information.
    Avatar: Olga Barlow
    Olga Barlow
    Support staff
    May 7, 2021 at 13:25

    Hello,

    Provide us with WP Dashboard and FTP access to your site. We need to check the issue in more detail.

    Regards

    Avatar: fourth-element
    fourth-element
    Participant
    May 7, 2021 at 14:49

    As requested. I will try and sort FTP access

    Please contact administrator
    for this information.
    Avatar: fourth-element
    fourth-element
    Participant
    May 7, 2021 at 16:26

    FTP

    Please contact administrator
    for this information.
    Avatar: fourth-element
    fourth-element
    Participant
    May 11, 2021 at 11:37

    Hi,

    Is there any update you can give on this?

    Avatar: fourth-element
    fourth-element
    Participant
    May 13, 2021 at 09:52

    Sorry to chase, but we’re getting increasing reports of issues with iphones and our website, do you see the issue I’ve raised yourselves?

    Avatar: fourth-element
    fourth-element
    Participant
    May 13, 2021 at 10:11

    I’m not sure if the issue is related to your use of Redux, when the plugin is switched off, the issue doesn’t happen, but of course having it off also breaks a lot of the website formatting, structure, functionality, etc

    Avatar: Olga Barlow
    Olga Barlow
    Support staff
    May 13, 2021 at 14:09

    Hello,

    Take my apologies for the delay in answering.
    We checked your site and see that your child theme includes a lot of custom code, custom styles and libraries. Once we enable parent theme we don’t see any blinking. It appears only when your custom theme is enabled. You can enable the parent theme and check by yourself. So, probably the additional customization you made causes the issue but we are not developers who made that customization. So, ask the developer who made that customization to check the additional libraries and custom styles that he used (turn them off and check which one causes the issue).

    Regards

    Avatar: fourth-element
    fourth-element
    Participant
    May 14, 2021 at 09:23

    Hi Olga,

    Thanks for looking into this, the developer is me 🙂 so I’ll spend some time switching things off and on and see what’s causing this.

    Best regards

    Darren

    Avatar: Olga Barlow
    Olga Barlow
    Support staff
    May 14, 2021 at 17:03

    Hello,

    Oh, I see. Ok, then try. Probably one of the libraries causes the issue.

    Regards

  • Viewing 12 results - 1 through 12 (of 12 total)

You must be logged in to reply to this topic.Log in/Sign up

We're using our own and third-party cookies to improve your experience and our website. Keep on browsing to accept our cookie policy.