I have errors pointing to xcore plugin showing in my error log

This topic has 8 replies, 3 voices, and was last updated 2 weeks ago ago by Rose Tyler

  • Avatar: ziga32
    ziga32
    Participant
    May 29, 2024 at 16:52

    I have errors pointing to xcore plugin showing in my error log after the latest upgrade (I think)
    https://i.imgur.com/PVt6nQs.png

    This are the files
    https://i.imgur.com/2uJgOBz.png
    https://i.imgur.com/LpZo31e.png

    What can I do?

    7 Answers
    Avatar: Rose Tyler
    Rose Tyler
    Support staff
    May 30, 2024 at 07:04

    Hello,

    Thank you for reaching out to us.

    Could you please provide URL, temporary wp-admin and FTP access?

    To grant WP-Admin access, please proceed to create a new user account with an administrator role through your WordPress Dashboard. Once the account is established, you may securely transmit the username and password to us via the Private Content section designated for this purpose.

    For FTP access, we require the following details: FTP host, FTP username, FTP password, FTP port, and FTP encryption type. If you need assistance in creating these credentials, please reach out to your hosting provider who will guide you through the process.

    Best Regards,
    8Theme’s Team

    Avatar: ziga32
    ziga32
    Participant
    May 30, 2024 at 11:15

    thank you
    I got this for now, if you need ftp also let me know

    Please contact administrator
    for this information.
    Avatar: Rose Tyler
    Rose Tyler
    Support staff
    May 30, 2024 at 12:28

    Hello,

    Please provide the URL of the site, because we can see you have a few sites + username and password, you provided a password only.

    Yes, we need FTP access from you.

    Thank you for your cooperation and we look forward to hearing from you soon.

    Best Regards,
    8Theme’s Team

    Please contact administrator
    for this information.
    Avatar: ziga32
    ziga32
    Participant
    May 30, 2024 at 14:09

    so sorry my passoword only post

    Please contact administrator
    for this information.
    Avatar: Jack Richardson
    Jack Richardson
    Support staff
    May 30, 2024 at 16:42

    Dear @ziga32,

    Upon reviewing the potential causes of the issue you reported, we have identified that the link associated with few of your Menu List widgets have a specific structure: https://prnt.sc/r4vpX_52JeOY. Unfortunately, our system processes link parameters based on specific characters, such as “|” and “,”. Given that your link contains several of these characters, it results in incorrect processing.

    To resolve this, we recommend utilizing a different element in that section, such as an Icons List. We have already implemented this change on your behalf. Please review the modification at your earliest convenience and let us know if it meets your needs.

    Thank you for your understanding and cooperation.

    Best Regards,
    The 8Theme Team

    Avatar: ziga32
    ziga32
    Participant
    May 30, 2024 at 19:36

    Many thanks, great work! will keep an eye and see if the error will be gone now and let you know. thank you again!

    Avatar: Rose Tyler
    Rose Tyler
    Support staff
    May 31, 2024 at 07:53

    Dear @ziga32,

    You’re welcome!

    Best Regards,
    The 8Theme Team

  • Viewing 8 results - 1 through 8 (of 8 total)

You must be logged in to reply to this topic.Log in/Sign up

Helpful Topics

We're using our own and third-party cookies to improve your experience and our website. Keep on browsing to accept our cookie policy.