HTTP CHANGES – PLUGINS DO NOT WORK – WHAT DO I DO?

This topic has 4 replies, 2 voices, and was last updated 2 years, 2 months ago ago by Olga Barlow

  • Avatar: queenb123
    queenb123
    Participant
    December 20, 2021 at 14:33

    Hi

    this is driving me crazy!

    ive switched from http to https – and the sites fonts have changed and getting a whole lot of errors from google!

    Here is what i have tried:

    1. plugins – really simple ssl – DOES NOT WORK
    2. Permalinks – re-saved links – DOES NOT WORK

    Just wanna be done with the site now!

    How else can i get rid of these errors and put the font back the way it was!

    see video here:

    https://streamable.com/643jcs

    Please, contact administrator
    for this information.
    3 Answers
    Avatar: Olga Barlow
    Olga Barlow
    Support staff
    December 20, 2021 at 17:33

    Hello,

    Check now.

    Regards

    Avatar: queenb123
    queenb123
    Participant
    December 20, 2021 at 20:46

    hello, thanks!

    Can i ask what you did please in case i have this problem again!

    Avatar: Olga Barlow
    Olga Barlow
    Support staff
    December 20, 2021 at 20:58

    Hello,

    Removed the wp-content/fonts folder and then chose the fonts in Theme Options > Typography again.

    Regards

  • Viewing 4 results - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.Log in/Sign up

We're using our own and third-party cookies to improve your experience and our website. Keep on browsing to accept our cookie policy.