Email builder is not working - by Slava - on WordPress WooCommerce support

This topic has 13 replies, 3 voices, and was last updated 3 years, 4 months ago ago by Olga Barlow

  • Avatar: Slava
    Slava
    Participant
    January 27, 2021 at 20:51

    Email builder is not working (empty sections)

    P.S.- how can I attach a screenshot?

    12 Answers
    Avatar: Rose Tyler
    Rose Tyler
    Support staff
    January 28, 2021 at 08:21

    Hello,

    Thanks for using our theme.
    You can use Lightshot screenshot tool.
    Try to disable all the third-party plugins, that do not come bundled with XStore https://xstore.helpscoutdocs.com/article/36-included-plugins , clear cache, check how the builder works then. Let us know the result.

    Regards

    Avatar: Slava
    Slava
    Participant
    February 1, 2021 at 21:39

    Hi!

    I tried to do what you said, but it did not help.
    What should I do?

    Avatar: Slava
    Slava
    Participant
    February 1, 2021 at 22:29

    Haha, I fixed the issue… by changing the browser.

    Note: Email builder does not work on Safari, only on Google Chrome

    Avatar: Rose Tyler
    Rose Tyler
    Support staff
    February 2, 2021 at 09:52

    Hi,

    Thanks for letting us know.

    Regards

    Avatar: Slava
    Slava
    Participant
    February 2, 2021 at 13:19

    Hi!

    It works and I almost finished making a template, but at the end, one section shows differently comparing with my preview.
    Please check
    image1
    image2

    Avatar: Rose Tyler
    Rose Tyler
    Support staff
    February 3, 2021 at 09:27

    Hello,

    Provide temporary wp-admin access.

    Regards

    Avatar: Slava
    Slava
    Participant
    February 3, 2021 at 10:47

    Private Content area

    Please contact administrator
    for this information.
    Avatar: Rose Tyler
    Rose Tyler
    Support staff
    February 3, 2021 at 16:09

    Hello,

    I have tested by sending email to my gmail.com account and it is ok http://prntscr.com/y5om3y
    Please, try to send it to another email and check then.

    Regards

    Avatar: Slava
    Slava
    Participant
    February 3, 2021 at 16:24

    yes, you are right, sorry, I forgot to mention one point

    preview is ok and when you entered your email it shows it correctly
    but, when I am making a test order, I see it differently in my email

    shortly: builder works fine, but while sending it is changing the template

    Avatar: Rose Tyler
    Rose Tyler
    Support staff
    February 4, 2021 at 08:42

    Hello,

    Could you please record a video for a better understanding?

    Regards

    Avatar: Slava
    Slava
    Participant
    February 4, 2021 at 10:19

    Once again:
    When I am making a template it shows everything correctly (as I want), but when I am making a test order on the website and I am receiving an email on my Gmail, it shows me differently once section (you can see it on the screenshots above)
    Preview works fine, but real emails that have been sent on my emails are not good

    Avatar: Olga Barlow
    Olga Barlow
    Support staff
    February 8, 2021 at 19:15

    Hello,

    I made test order and don’t see problem with the New order email https://prnt.sc/yqngwp
    So, what type of the email template is wrong?

    Regards

  • Viewing 13 results - 1 through 13 (of 13 total)

You must be logged in to reply to this topic.Log in/Sign up

We're using our own and third-party cookies to improve your experience and our website. Keep on browsing to accept our cookie policy.