Elementor Theme Builder error - by Bilal

This topic has 18 replies, 5 voices, and was last updated 2 years, 10 months ago ago by Olga Barlow

  • Avatar: Bilal
    Bilal
    Participant
    September 2, 2021 at 23:35

    Hi,

    I recently got the theme updated by your support and now I am finding that I can’t edit some of the Elementor Theme Builder templates. Please help. I am receiving this error but I can still view the page correctly.

    ( ! ) Fatal error: Uncaught Error: Call to a member function get_ID() on null in /Users/bilalqureshi/Local Sites/xstore-market-demo/app/public/wp-content/themes/xstore/woocommerce/content-product.php on line 73
    ( ! ) Error: Call to a member function get_ID() on null in /Users/bilalqureshi/Local Sites/xstore-market-demo/app/public/wp-content/themes/xstore/woocommerce/content-product.php on line 73

    I can edit some of the templates but not all.

    17 Answers
    Avatar: Rose Tyler
    Rose Tyler
    Support staff
    September 3, 2021 at 08:36

    Hello,

    Provide temporary wp-admin and FTP access.
    Describe in more detail where should we go to be able to see errors.

    Regards

    Avatar: sorrex
    sorrex
    Participant
    September 3, 2021 at 09:46

    I had the problem with Elementor Pro ver. 3.4.1 as well. I installed older version (3.2.2 in my case) and it worked.

    Avatar: John Holden
    John Holden
    Support staff
    September 3, 2021 at 17:08

    Hello

    Did you check your website with updated theme or update xstore plugin.? or check your website elementor on different browser ?

    Also send us highlighted screenshot for our better understanding.

    John Holden

    Avatar: Bilal
    Bilal
    Participant
    September 3, 2021 at 22:24

    Hello,

    In TEMPLATES > Theme Builder > Some of the templates (ex: Product Category Page) I can view this page but when I click EDIT WITH ELEMENTOR It causes the error I pasted above.

    I have created a user for you to enter the site and see this yourself. I also sent out a contributor request on flywheel for ftp access.

    Thanks

    Bilal

    Please contact administrator
    for this information.
    Avatar: Bilal
    Bilal
    Participant
    September 3, 2021 at 22:24

    Appreciate that. It didn’t work for me.

    Avatar: sorrex
    sorrex
    Participant
    September 4, 2021 at 06:33

    The problem is, when Elementor Pro is active. My previous information was incorrect – even with older versions of Elementor Pro the problem is the same – It is not possible to open pages (static blocks) in Pro version of Elementor.

    But when I deactivate Elementor Pro, I can open/create new blocks with free version of Elementor. Im not sure if it would be possible to open blocks with Element Pro widgets, because I do not have used them.

    Sorry for my previous misleading info.

    Avatar: Rose Tyler
    Rose Tyler
    Support staff
    September 4, 2021 at 09:52

    Hello,

    Provide FTP access, then I will be able to pass this problem to our technicians team.

    Regards

    Avatar: Bilal
    Bilal
    Participant
    September 7, 2021 at 17:07

    Hi Rose,

    I’ve provided the FTP access. I’ve added the support team via email on flywheel. This is so your team can collaborate and have more access to our site.

    Thanks,

    Bilal

    Avatar: Olga Barlow
    Olga Barlow
    Support staff
    September 8, 2021 at 14:08

    Hello,

    We did not get any email from the flywheel with FTP access. Could you, please, post FTP host, FTP username and pass in the private content area?

    Regards

    Avatar: Bilal
    Bilal
    Participant
    September 8, 2021 at 17:45

    Hi Olga,

    Are you able to share the information/error you are seeing when you try to log in via SFTP? Also, can you please confirm the login details?

    Avatar: Olga Barlow
    Olga Barlow
    Support staff
    September 9, 2021 at 15:57

    Hello,

    Sorry but I don’t see where you provided any FTP or SFTP information. Could you, please, repeat that? We heed host, username, and password.

    Regards

    Avatar: Bilal
    Bilal
    Participant
    September 9, 2021 at 17:34

    Hi Olga,

    I think these details will work.
    Check private area.

    Let me know if that works! Please.

    Thanks,

    Bilal

    Please contact administrator
    for this information.
    Avatar: Bilal
    Bilal
    Participant
    September 9, 2021 at 23:28

    Hi,

    Any update on this?

    Avatar: Olga Barlow
    Olga Barlow
    Support staff
    September 10, 2021 at 13:28

    Hello,

    I passed your issue to our developers. I’ll inform you once they fix the problem.

    Regards

    Avatar: Olga Barlow
    Olga Barlow
    Support staff
    September 10, 2021 at 15:05

    Hello,

    Check now, please.

    Regards

    Avatar: Bilal
    Bilal
    Participant
    September 10, 2021 at 18:56

    Hi Olga,

    Looks like the issue is resolved. Thank you! May I know what was the issue and the fix for it? in case it happens again? Please.

    Thanks,

    Bilal

    Avatar: Olga Barlow
    Olga Barlow
    Support staff
    September 13, 2021 at 11:07

    Hello,

    We made fix in the theme file. Fix will be included in the next theme update.

    Regards

  • Viewing 18 results - 1 through 18 (of 18 total)

You must be logged in to reply to this topic.Log in/Sign up

We're using our own and third-party cookies to improve your experience and our website. Keep on browsing to accept our cookie policy.