Elementor not working after XStore update?

This topic has 4 replies, 2 voices, and was last updated 3 years, 5 months ago ago by Rose Tyler

  • Avatar: WOLF
    WOLF
    Participant
    August 29, 2020 at 15:03

    Hi,

    I updated XStore this morning and every since I can’t use Elementor anymore. It simply stays at the loading screen and can only be loaded in Safe Mode, but then I still don’t see any of the site contents.

    As soon as I disable XStore Core plugin Elementor works again, but again without showing the contents (probably due to XStore Core being disabled).

    Can you please look at this and why this is happening? I’m currently in the middle of setting up the website and would like to add more pages but am currently unable to.

    XStore Child Theme vers. 1.0
    XStore Theme vers. 7.0.0

    3 Answers
    Avatar: Rose Tyler
    Rose Tyler
    Support staff
    August 29, 2020 at 15:43

    Hello,

    Thanks for using our theme.
    Make sure that XStore Core plugin and Elementor are updated – https://xstore.helpscoutdocs.com/article/37-plugins-update
    What errors do you have in browser console?
    Provide temporary wp-admin access, so we can take a closer look.

    Regards

    Avatar: WOLF
    WOLF
    Participant
    August 29, 2020 at 15:48

    All plugins are updated. I’ve added my wp-admin access to the Private content area.

    Please contact administrator
    for this information.
    Avatar: Rose Tyler
    Rose Tyler
    Support staff
    August 29, 2020 at 15:52

    As I can see, pages can be edited – https://prnt.sc/u81b4a Please clear cache and check one more time.

    Regards

  • Viewing 4 results - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.Log in/Sign up

We're using our own and third-party cookies to improve your experience and our website. Keep on browsing to accept our cookie policy.