Elementor not working after activating Xstore-core

This topic has 11 replies, 2 voices, and was last updated 3 years, 1 month ago ago by Olga Barlow

  • Avatar: Daniel_Moereels
    Daniel Moereels
    Participant
    December 4, 2020 at 10:19

    – I have deactivated all other plugins
    – I have cleared all cache and even tried 3 different computers
    – all are on latest update

    Try loading Elementor templates or Static blocks these don’t work. pages do work sometimes

    – as soon as I activate Xstore-core elementor won’t load

    Please, contact administrator
    for this information.
    10 Answers
    Avatar: Olga Barlow
    Olga Barlow
    Support staff
    December 4, 2020 at 15:44

    Hello,

    XStore core is activated and we are able to edit Static Blocks http://prntscr.com/vvtoi8 and load templates http://prntscr.com/vvtph9
    Could you, please, provide a short video of the issue using the Gyazo gif tool?

    Regards

    Avatar: Daniel_Moereels
    Daniel Moereels
    Participant
    December 8, 2020 at 10:22

    hello I have created a video showing everything please take some time to look at the issue
    https://youtu.be/ub3UPG4GfFo

    Me and my collegue have the same issue both on different computers.

    Avatar: Daniel_Moereels
    Daniel Moereels
    Participant
    December 10, 2020 at 10:15

    We are still facing this issue can you please take a look at the video?

    Avatar: Olga Barlow
    Olga Barlow
    Support staff
    December 10, 2020 at 11:00

    Hello,

    Take my apologies for the delay in answering. We checked the video. I passed your issue to our developers but they need more time to find out what is the reason of the mentioned problem. I’ll inform you once they fix the problem. Thank you for your patience.

    Regards

    Avatar: Daniel_Moereels
    Daniel Moereels
    Participant
    December 11, 2020 at 10:00

    TO help you fixing this, We have found the culprit 🙂 When selecting Standard-template elementor won’t open. When changing the template from Standard to elementor-canvas
    It works. However this was not an issue 3 months ago! I hope this helps updating this issue 🙂

    Avatar: Olga Barlow
    Olga Barlow
    Support staff
    December 11, 2020 at 19:32

    Hello,

    Thank you for your tips.

    Regards

    Avatar: Daniel_Moereels
    Daniel Moereels
    Participant
    December 17, 2020 at 10:04

    We are still facing this issue! Any update on this?

    Avatar: Olga Barlow
    Olga Barlow
    Support staff
    December 18, 2020 at 13:11

    Hello,

    Sorry for the delay in answering. Check now, please.

    Regards

    Avatar: Daniel_Moereels
    Daniel Moereels
    Participant
    January 13, 2021 at 13:47

    Hello, We still have the same issue! also elemento pro templates / Popups are not working. they are not showing and we are not able to edit popup’s

    The same issue presist we can not edit some pages that are on Default / standard canvas.
    Only if we switch to Elementor Canvas we are able to edit a page. For popups it is not possible to edit this Canvas so we are stuck with this.

    I Also do not understand why they are not displaying.
    We switched the website to our live domain because we needed to go live. The login should be the same the new URL is added

    Avatar: Olga Barlow
    Olga Barlow
    Support staff
    January 13, 2021 at 17:14

    Hello,

    I checked your as.swift.be and see that Elementor generates the errors even with the default theme https://gyazo.com/4b825146198d96067cb6ab2da6505a3e and no matter what template is chosen. So, contact Elementor plugin support first to fix this.

    Regards

  • Viewing 11 results - 1 through 11 (of 11 total)

You must be logged in to reply to this topic.Log in/Sign up

We're using our own and third-party cookies to improve your experience and our website. Keep on browsing to accept our cookie policy.