Demo upload problem - by asim - on WordPress WooCommerce support

This topic has 8 replies, 3 voices, and was last updated 2 years, 4 months ago ago by Rose Tyler

  • Avatar: asim
    asim
    Participant
    October 10, 2021 at 22:20

    the imported demo is not showing like the demo..there are many bugs…please give me a solution

    7 Answers
    Avatar: Rose Tyler
    Rose Tyler
    Support staff
    October 11, 2021 at 07:29

    Hello,

    Provide URL and temporary wp-admin access, via the Private Content area, so we can take a closer look.

    Regards

    Avatar: Raminta
    Raminta
    Participant
    October 17, 2021 at 13:38

    HI, same thing happens for me too.. When uploading demo shop it doesnt match the given example.. Header area doesnt change via header builder.. you can change colours, but nothing changes on website..

    Please contact administrator
    for this information.
    Avatar: Rose Tyler
    Rose Tyler
    Support staff
    October 17, 2021 at 13:48

    Hello @Raminta,

    We would recommend you to submit a new own topic next time.
    What exactly doesn’t match the given example, please, provide screenshots. Use Gayzo or Lightshot screenshot tools to make and share screenshots.
    We’ve checked your site, colors can be changed, for example – https://prnt.sc/1whv1k4 > https://prnt.sc/1whv3w6 Clear cache and check one more time.

    Regards

    Avatar: Raminta
    Raminta
    Participant
    October 17, 2021 at 14:38

    Now no matter how I change font colours, backrounds it stays after publish and refresh the same.. Also first if I want to change colour I have to make it default and then choose new colour.
    After publishing it looks like: https://gyazo.com/7730ce3b82edfe850c0717990c722567

    And then I refresh page and it becomes like this https://gyazo.com/9c7388ad79244720413b018d6d75a434
    these are on firefox.
    On safari it looks like that https://gyazo.com/044a61bcb99ab3b58c4bb7f1b895c1e6

    Which browser is best for use with xstore ?

    Avatar: Rose Tyler
    Rose Tyler
    Support staff
    October 17, 2021 at 15:14

    Hello,

    Theme Options settings should work fine in both browsers.
    Do not open Theme Options in 2 tabs at the same time – https://prnt.sc/1wi3wv5 Just go to Theme Options, change settings > click on Publish and check the frontend of site. If you can’t see changes, clear cache of the browser.

    Regards

    Avatar: Raminta
    Raminta
    Participant
    October 17, 2021 at 15:51

    Thank you! Clearing browsers caches helped.

    Avatar: Rose Tyler
    Rose Tyler
    Support staff
    October 17, 2021 at 15:56

    Hello,

    You’re welcome!

    Regards

  • Viewing 8 results - 1 through 8 (of 8 total)

You must be logged in to reply to this topic.Log in/Sign up

We're using our own and third-party cookies to improve your experience and our website. Keep on browsing to accept our cookie policy.