Changes made in elementor does not display on frontend

This topic has 2 replies, 2 voices, and was last updated 1 years ago ago by Tony Rodriguez

  • Avatar: Sumit
    Sumit
    Participant
    July 4, 2023 at 08:12

    Some widgets keep loading and some of them are not showing on live site

    Please, contact administrator
    for this information.
    1 Answer
    Avatar: Tony Rodriguez
    Tony Rodriguez
    Support staff
    July 4, 2023 at 08:30

    Hello, @Sumit,

    Thank you for choosing XStore as your WooCommerce WordPress theme.

    1. We suggest that you attempt to temporarily disable any caching (CDN) and cache plugins, clear the browser cache, and then check again.

    If you are able to see the changes in the Customizer but not on the page front, it is likely a cache issue. If it is working correctly in the Customizer, it should also be working on the front end.

    2. In order to resolve your issue, please edit the relevant xstore widgets using Elementor > Edit the relevant element > Advanced > Xstore Ajaxify > Lazy Load > Toggle it OFF and Publish it.

    Once this is done, please check back on your site.

    For further reference, please refer to the image provided at the following link: https://postimg.cc/v4T7Jn3h

    We hope this will solve your issue.

    If you have any additional questions or concerns, please do not hesitate to reach out to us. Our support team is always available to assist you.

    Best Regards,
    8Theme’s Team

  • Viewing 2 results - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic.Log in/Sign up

We're using our own and third-party cookies to improve your experience and our website. Keep on browsing to accept our cookie policy.