Certain Elements Not Updating - by TO_SA

This topic has 4 replies, 3 voices, and was last updated 1 years, 12 months ago ago by Olga Barlow

  • Avatar: TO_SA
    TO_SA
    Participant
    November 9, 2021 at 16:17

    Hello,

    I’ve been using XStore on a new build for the past week.

    I’ve tried updating background images, header images in certain sections, but to no avail. The cache is disabled. Had safe mode on as well for Elementor and no progress. Assistance would be appreciated.

    I activated parent theme – there are issues.
    I activated child theme – there are issues.

    Please, contact administrator
    for this information.
    3 Answers
    Avatar: Rose Tyler
    Rose Tyler
    Support staff
    November 9, 2021 at 17:16

    Hello,

    Thanks for using our theme and for contacting us.
    Please provide an example of what exactly can’t be changed, with screenshots. Use Lightshot screenshot or Gyazo tool to share links to your screenshots.

    Regards

    Avatar: TO_SA
    TO_SA
    Participant
    April 21, 2022 at 16:14

    Good day,

    Still picking up this issue on other dev builds.

    Screenshots in the link below:
    https://drive.google.com/file/d/1urIjL7eeaplqHmo_I_yCY2wIpex4J1qr/view?usp=sharing

    Please contact administrator
    for this information.
    Avatar: Olga Barlow
    Olga Barlow
    Support staff
    April 22, 2022 at 09:30

    Hello,

    Check now, please.

    Regards

  • Viewing 4 results - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.Log in/Sign up

We're using our own and third-party cookies to improve your experience and our website. Keep on browsing to accept our cookie policy.