Cart issue when loggin as admin but all good in incognito page

This topic has 4 replies, 2 voices, and was last updated 1 year, 1 month ago ago by Tony Rodriguez

  • Avatar: mariangio
    mariangio
    Participant
    December 28, 2022 at 23:56

    Hi
    I have an issue with my cart page. I have that error showing (see link on private content) but looking ok when I am on an incognito page. Is that a problem? Should I fix it and how?
    Thanks
    Marianna

    Please, contact administrator
    for this information.
    3 Answers
    Avatar: Tony Rodriguez
    Tony Rodriguez
    Support staff
    December 29, 2022 at 06:31

    Hello, @mariangio,

    I have checked your site without incognito mode and found no issue it is working just fine see the resulting image here: https://postimg.cc/CZ9CYY6h please check back to your site after clearing the browser cache.

    It must be the cache issue nothing else.

    Regards 8Themes Team.

    Avatar: mariangio
    mariangio
    Participant
    December 29, 2022 at 11:25

    Thanks, I just wanted to be sure. Must be just a display issue when I am connected in admin. Hopefully people connected already doesn’t have the same issue.
    Thanks!

    Avatar: Tony Rodriguez
    Tony Rodriguez
    Support staff
    December 29, 2022 at 13:50

    Hello, @mariangio,

    I’m not sure about it. Because if a thing is working fine while I am not logged in then it has to work fine when I logged in too. This kind of unexpected issue appears because of cache nothing else. As I already showed you that it works fine for me and you are agreed on it too.

    Further, if you share your site access with us in the private content area I will again check it for you by login in to the site. I hope you understand.

    Regards 8Themes Team.

  • Viewing 4 results - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.Log in/Sign up

We're using our own and third-party cookies to improve your experience and our website. Keep on browsing to accept our cookie policy.