Cant load the frontpage for certain login ID (admin)

This topic has 6 replies, 2 voices, and was last updated 2 years, 6 months ago ago by Olga Barlow

  • 5 Answers
    Avatar: Olga Barlow
    Olga Barlow
    Support staff
    September 22, 2021 at 12:35

    Hello,

    Provide us with WP Dashboard access to site of the user with the issue. We’ll check the issue in more detail.

    Do you have the mentioned issue even if cache plugin and CDN are disabled?

    Regards

    Avatar: jscheok
    jscheok
    Participant
    September 22, 2021 at 12:50

    pls see private content

    Please contact administrator
    for this information.
    Avatar: Olga Barlow
    Olga Barlow
    Support staff
    September 24, 2021 at 12:41

    Hello,

    I see that you use third-party plugins for role editing and user import. That could be the reason of the issue. I have removed the mentioned user and created it again and seems the home page is ok now. Check from your side.

    Regards

    Avatar: jscheok
    jscheok
    Participant
    September 24, 2021 at 12:59

    ic, many thanks~ but wondering is it normal for the role editing and user import plugin that cause the problem? or shall i unintall that?

    Avatar: Olga Barlow
    Olga Barlow
    Support staff
    September 24, 2021 at 17:36

    Hello,

    You are welcome.
    We are not plugin developers, so I don’t have information on what they exactly do. I just assumed that issue could be caused by these plugins because only this user had the issue and the other 2 were ok, but I’m not 100% sure.

    Regards

  • Viewing 6 results - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.Log in/Sign up

We're using our own and third-party cookies to improve your experience and our website. Keep on browsing to accept our cookie policy.