Cannot translate customer reviews section using loco translate. The translation does not show.

This topic has 4 replies, 3 voices, and was last updated 1 months, 1 weeks ago ago by Andrew Mitchell

  • Avatar: Cataclyps
    Cataclyps
    Participant
    June 14, 2024 at 19:52

    https://prnt.sc/D8owFF0skvHc -> this is what appears on page https://prnt.sc/OyoqZWc7AIiB

    And this is in loco -> https://prnt.sc/lhiv8B_9j8bT https://prnt.sc/jX8phVBsNL_s

    I’ve synced both files, translated what was relevant to the reviews in both the core plugin and theme files… To no avail, it just does not show up… Help.

    Please, contact administrator
    for this information.
    3 Answers
    Avatar: Rose Tyler
    Rose Tyler
    Support staff
    June 14, 2024 at 20:06

    Hello, Cataclyps,

    Thank you for reaching out to us and providing detailed information about the issue you are experiencing.

    We’ve renamed xstore-bg.po to xstore-bg_BG.po. Please check now.

    Best Regards,
    8Theme’s Team

    Avatar: Cataclyps
    Cataclyps
    Participant
    June 14, 2024 at 20:25

    God bless you

    Avatar: Andrew Mitchell
    Andrew Mitchell
    Support staff
    June 14, 2024 at 20:26

    Dear Cataclyps,

    As we continue our mission to exceed expectations, your insights become increasingly valuable. Could we, with all due respect, request your thoughtful feedback by giving our theme a deserved 5-star rating on ThemeForest?

    Click here to share your valuable perspective: https://themeforest.net/downloads

    Your time and trust are highly appreciated!

    Best Regards,
    The 8Theme Team

  • Viewing 4 results - 1 through 4 (of 4 total)

The issue related to '‘Cannot translate customer reviews section using loco translate. The translation does not show.’' has been successfully resolved, and the topic is now closed for further responses

We're using our own and third-party cookies to improve your experience and our website. Keep on browsing to accept our cookie policy.