Brands 404 error - by Kay - on WordPress WooCommerce support

This topic has 8 replies, 3 voices, and was last updated 3 years, 9 months ago ago by Olga Barlow

  • Avatar: Kay
    Kay
    Participant
    August 20, 2020 at 20:56

    Brands have been assigned products and I can see all products associated to the brands in wp-admin. it also displays the brand name associated with the product on single product pages.

    However if I click a brand to see all products I get a 404 error for some of them whereas other ones are working fine and I don’t know why some would be working and others are not

    7 Answers
    Avatar: John Holden
    John Holden
    Support staff
    August 21, 2020 at 05:10

    Hi,

    Please send:

    – Admin info (wp-admin URL, username, password)

    I will check this problem for you.

    Regards,
    Hung PD

    Avatar: Kay
    Kay
    Participant
    August 21, 2020 at 08:53

    Please send me your IP address so I can whitelist it on our firewall for our staging server

    Avatar: Olga Barlow
    Olga Barlow
    Support staff
    August 21, 2020 at 17:34

    Hello,

    Go to Settings > Permalinks > choose the following type of the permalinks http://prntscr.com/u3lot4 and save changes. Let me know if it helps. If not then add the following IP to your whitelist 176.98.70.175

    Regards

    Avatar: Kay
    Kay
    Participant
    August 24, 2020 at 09:56

    Unfortunately that didn’t help.

    Please contact administrator
    for this information.
    Avatar: Olga Barlow
    Olga Barlow
    Support staff
    August 25, 2020 at 13:41

    Hello,

    Either username/email or password is wrong http://prntscr.com/u5ke4o
    We can’t log in.
    Please, check and provide the correct password.

    Regards

    Avatar: Kay
    Kay
    Participant
    August 25, 2020 at 23:12

    new details sent

    Please contact administrator
    for this information.
    Avatar: Olga Barlow
    Olga Barlow
    Support staff
    August 26, 2020 at 13:47

    Hello,

    You used the wrong type of permalinks http://prntscr.com/u67h1o
    I set the one that asked you about the first time and brand works ok.
    Please, follow the instructions next time.

    Regards

  • Viewing 8 results - 1 through 8 (of 8 total)

You must be logged in to reply to this topic.Log in/Sign up

We're using our own and third-party cookies to improve your experience and our website. Keep on browsing to accept our cookie policy.