Brand link “no products were found”

This topic has 4 replies, 2 voices, and was last updated 3 years, 1 months ago ago by Olga Barlow

  • Avatar: Studio Associato Sales Performance
    Studio Associato Sales Performance
    Participant
    June 10, 2021 at 13:23

    Hi,
    on my website when i click on a brand from the main menu:
    Shop / Brand / *
    I get the error “no products were found”

    I tried to regenerate the permalinks to no avail
    Thanks in advance

    Please, contact administrator
    for this information.
    3 Answers
    Avatar: Olga Barlow
    Olga Barlow
    Support staff
    June 10, 2021 at 17:10

    Hello,

    Provide us with FTP access to your site. We’ll check the issue in more detail.

    Regards

    Avatar: Studio Associato Sales Performance
    Studio Associato Sales Performance
    Participant
    June 10, 2021 at 22:05

    Hello,
    I add account details as required, thanks
    Regards

    Please contact administrator
    for this information.
    Avatar: Olga Barlow
    Olga Barlow
    Support staff
    June 11, 2021 at 15:14

    Hello,

    We found that issue with the brand’s page appears if the Products By Attributes & Variations for WooCommerce plugin is active. So, contact plugin author to find out what they use to prevent the appearance of the brand products.

    Regards

  • Viewing 4 results - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.Log in/Sign up

We're using our own and third-party cookies to improve your experience and our website. Keep on browsing to accept our cookie policy.