Bloc header doesn’t always appear - by TheLight

This topic has 8 replies, 3 voices, and was last updated 2 years, 9 months ago ago by Olga Barlow

  • Avatar: TheLight
    TheLight
    Participant
    May 22, 2021 at 22:18

    Hello,

    I’ve created specific static bloc headers for the different product categories but when I go in categories, it doesn’t appear. I need to reload the page for the header to appear.
    What could be the reason of that bug?

    Thank you

    Please, contact administrator
    for this information.
    7 Answers
    Avatar: Rose Tyler
    Rose Tyler
    Support staff
    May 23, 2021 at 07:08

    Hello,

    Update the theme – https://xstore.helpscoutdocs.com/article/63-theme-update and Core plugin – https://xstore.helpscoutdocs.com/article/37-plugins-update Clear cache and check how it works then.

    Regards

    Avatar: TheLight
    TheLight
    Participant
    May 24, 2021 at 09:38

    Hello,

    Thank you for your answer.

    Unfortunately I have updated the plugin and deleted cache but the issue is still present.
    If you go on shop then click on one of the categories, you’ll see that the header doesn’t appear if you don’t reload the page.

    Avatar: Olga Barlow
    Olga Barlow
    Support staff
    May 24, 2021 at 17:11

    Hello,

    Provide us with FTP access to your site, please. We’ll check the issue in more detail.

    Regards

    Avatar: TheLight
    TheLight
    Participant
    May 24, 2021 at 19:10

    Hello,

    I share it in the Private area.

    Thank you.

    Please contact administrator
    for this information.
    Avatar: Olga Barlow
    Olga Barlow
    Support staff
    May 25, 2021 at 11:14

    Hello,

    You provided FTP access to an empty directory https://prnt.sc/13e2ezv We need access to the directory with your WP installation.

    Regards

    Avatar: TheLight
    TheLight
    Participant
    May 25, 2021 at 14:13

    My bad! Here it is

    Please contact administrator
    for this information.
    Avatar: Olga Barlow
    Olga Barlow
    Support staff
    May 26, 2021 at 16:32

    Hello,

    It looks that Elementor updated and does not allow to refresh plugin scripts for the page after the Ajax loading. So, if you want to use Static blocks for that sections we would recommend you to disable Ajax filters option. We are trying to find a workaround for this but we are not sure that it’s possible taking into account Elementor changes. We see that a lot of Elementor users contacted Elementor team about this but they do not hurry to provide any fix for this or do not want.

    Regards

  • Viewing 8 results - 1 through 8 (of 8 total)

You must be logged in to reply to this topic.Log in/Sign up

We're using our own and third-party cookies to improve your experience and our website. Keep on browsing to accept our cookie policy.