Actvate not working - by emilebon - on WordPress WooCommerce support

This topic has 4 replies, 2 voices, and was last updated 2 years, 9 months ago ago by Rose Tyler

  • Avatar: emilebon
    emilebon
    Participant
    May 30, 2021 at 00:05

    Hi, i’m trying to activate new subdomain and not working.

    Please, contact administrator
    for this information.
    3 Answers
    Avatar: Rose Tyler
    Rose Tyler
    Support staff
    May 30, 2021 at 07:13

    Hello,

    Thanks for using XStore.
    Here is a list of your activations – http://prntscr.com/13kwaoq
    According to the ThemeForest license policy, you can use 1 license for 1 project only (dev site, production site, localhost but the same project) – https://themeforest.net/licenses/terms/regular If you want to use our theme for a few projects you need to buy a few licenses.

    Regards

    Avatar: emilebon
    emilebon
    Participant
    May 30, 2021 at 13:36

    Hi, i saw your list but all this is only for test some feature to input in the production, its not an new project its subdomain to develop one page and import to production, and i’m using this for long time and now not working. i appreciate if you can delete all this to and give permission to create another demo.

    Avatar: Rose Tyler
    Rose Tyler
    Support staff
    May 30, 2021 at 14:41

    Hi,

    You can activate the theme now.

    Regards

  • Viewing 4 results - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.Log in/Sign up

We're using our own and third-party cookies to improve your experience and our website. Keep on browsing to accept our cookie policy.